Installera klienten

STEG 1 – LADDA HEM MOLNLAGRINGSKLIENTEN

Börja med att öppna din webbläsare och surfa till https://molnlagring.adbc.se (öppnas i en ny flik/ett nytt fönster).
På denna sida behöver du ange ditt användarnamn (1) och ditt lösenord (2) som du har fått av oss.
Klicka på ”Sign In” (3).

När du har blivit inloggad så kommer du till den webbaserade filhanteraren.
Klicka i den rödmarkerade zonen.

Här finner du länkar för att installera molnlagringsklienten på din dator.
Välj lämpligt installationspaket för din dator i den rödmarkerade zonen.

Klicka på neråtpilen och välj ”Spara som”.

Välj att spara på skrivbordet (1) och klicka på ”Spara” (2).

STEG 2 – INSTALLERA MOLNLAGRINGSKLIENTEN

Leta upp filen på skrivbordet och dubbelklicka på den.

När installationsprogrammet har startat så trycker du på ”Next”.

Klicka på ”I Agree” (1) och sedan på ”Next” (2).

Klicka på ”Next“ även i denna ruta.

Vänta ett tag medan programmet installeras.

När installationen är färdig så avslutar du installationsprogrammet genom att klicka på ”Close”.
Nu så startar programmet automatiskt och du blir ombedd att logga in.

STEG 3 – LOGGA IN

Ange ditt användarnamn (1) och ditt lösenord (2).
Klicka i rutan ”Auto-login next time” (3) så att den blir ibockad.
Klicka på ”Login” (4).

Var vänlig vänta medan ditt konto verifieras.

Nu har du fått en ny ikon i aktivitetsfältet.

Om du klickar på den en gång så får du upp följande ruta.
Klicka på ”Open Molnlagring” för att öppna utforskaren i molnlagringsmappen.

Härifrån kan du arbeta med filerna som vanligt.

Här kan du som är kund hos oss logga in för att få tillgång till dina tjänster.
Creampie